شنبه
مهر

روز جهاني مبارزه با ايدز PDF چاپ نامه الکترونیک

روز جهانی ایدز از سال ۱۹۸۸ به منظور افزایش بودجه‌ها و افزایش آگاهی، آموزش و مبارزه با تبعیض‌ها به اول دسامبر برابر با ۱۰ آذر هر سال اطلاق می‌گردد و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می‌شود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفته‌است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود.

در روز جهانی ایدز مردم لباس‌های شان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است.

روز دانشجو و روز جهانی مبارزه ایدز 1396

پیام معاونت فرهنگی موسسه

دانشجویان گرامی

با سلام

به اطلاع می‌رساند طرح غربال‌گری و پایش سلامت که از جانب گروه مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان طی بررسی‌های کارشناسانه و با مشورت قوی از صاحبنظران ذیربط، با هدف شناخت وضعیت روحی شما عزیزان و آگاهی از نقاط ضعف و قوت آن بوده و همچنین تلاش برای بررسی دلایل بروز ضعف‌ها و ارائه راهکارهای اثربخش و مناسب برای آن تدوین یافته است.

لذا خواهشمند است برای تکمیل فرم‌های پیوست در اسرع وقت، با جدیت و علاقمندی، پاسخگویی مطلوبی بعمل آید.

قبلاً از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم.

برای مشاهده کارنامه سلامت اینجا کلیک کنید

معاونت فرهنگی و دانشجویی مؤسسه