شنبه
مهر

PDF چاپ نامه الکترونیک

- مقام‌هاي ورزشي

مقام اول دوي استقامت (1500 متر) چهارمين جشنواره ورزشي دانشجويان مؤسسات غيردولتي-غيرانتفاعي آذربايجان شرقي توسط آقاي اميررضا عليزاده، دانشجوي مقطع كارشناسي حسابداري

مقام سوم دوي سرعت (400 متر) چهارمين جشنواره ورزشي دانشجويان مؤسسات غيردولتي-غيرانتفاعي آذربايجان شرقي توسط آقاي كمال علمي، دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي صنايع

پیام معاونت فرهنگی موسسه

دانشجویان گرامی

با سلام

به اطلاع می‌رساند طرح غربال‌گری و پایش سلامت که از جانب گروه مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان طی بررسی‌های کارشناسانه و با مشورت قوی از صاحبنظران ذیربط، با هدف شناخت وضعیت روحی شما عزیزان و آگاهی از نقاط ضعف و قوت آن بوده و همچنین تلاش برای بررسی دلایل بروز ضعف‌ها و ارائه راهکارهای اثربخش و مناسب برای آن تدوین یافته است.

لذا خواهشمند است برای تکمیل فرم‌های پیوست در اسرع وقت، با جدیت و علاقمندی، پاسخگویی مطلوبی بعمل آید.

قبلاً از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم.

برای مشاهده کارنامه سلامت اینجا کلیک کنید

معاونت فرهنگی و دانشجویی مؤسسه